Kraljevica 28. veljača 2017.

Mesopustari rasplesali kraljevičku gradonačelnicu

Mesopustari rasplesali kraljevičku gradonačelnicu
Kraljevički Mesopustari jutros su, uz prepoznatljivu glazbu i ples, obišli svoju Kraljevicu. Mesopustari su posjetili Oštro, Forticu, Dječji vrtić i gradsku upravu. 
 
Veselo je jutros bilo u Kraljevici. Svoj su grad Mesopustari tradicionalno obišli pred kraj mesopusnih događanja. Posjetili su tako Dom za djecu i mladež na Oštru, Centar za rehabilitaciju Fortica, Dječji vrtić Orepčići te na samom kraju Grad Kraljevicu, gdje su ih dočekali zaposlenici gradske uprave predvođeni gradonačelnicom Nadom Turinom- Đurić.
 
“Vidimo se zadnji puta u ovom mandatu. Svi skupa smo puno radili i ja vam se zahvaljujem na tome. Bili ste puni razumijevanja i volje, imali ste sluha. Ne samo da ste tu kad su maškare, nego ste prisutni kad god i što god se u Kraljevici radi. Uz vatrogasce uvijek ste prvi. Nadam da se vidimo i dogodine, u novom mandatu,” rekla je Turina- Đurić te kroz šalu poručila kako se nada nadu da će u budućnosti, kao većina načelnika i gradonačelnika, barem jednom biti inspiracija kod izrade “mesopusta”.
 
Mesopustari Kraljevice zahvalili su Gradu na suradnji i razumijevanju, a svi zajedno složili su se kako Kraljevičani mogu biti ponosni što je gotovo četiristo ljudi iz “male” Kraljevice bilo dio nedjeljnog spektakla na riječkom Korzu- Međunarodne karnevalske povorke. 
 
“Nadam se da će se u budućnosti prve vrijednost vratiti na pravo mjesto,” na tu je temu za kraj poručila kraljevička gradonačelnica.