Kraljevica 22. ožujak 2021.

“Na kauču by Vedrana Lisica” gostuje Dalibor Čandrlić

“Na kauču by Vedrana Lisica” gostuje Dalibor Čandrlić
Kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić gost je iduće epizode popularnog podcasta “Na kauču by Vedrana Lisica”

Popularni podcast “Na kauču by Vedrana Lisica” u idućoj epizodi na ljubičasti kauč smješta Dalibora Čandrlića. Većini će ime biti poznato jer je riječ o aktualnom gradonačelniku Kraljevice, međutim ne znaju svi da je Dalibor zapravo bio pravi košarkaški talent, a kasnije dugo godina pomorac te manager.

Čandrlić tvrdi da se unatoč funkciji ne smatra političarem i kaže kako ga je upravo košarka najviše oblikovala kao osobu. 

Kako je bilo igrati košarku i biti talent u vrijeme jednog Dražena Petrovića? Kako su izgledale utakmice s i protiv Tonija Kukoča, Dina Rađe, Aramisa Naglića, Gordana Giričeka i kako je to izgledalo na parketu protiv NBA ekipa? Zašto je od košarke u konačnici odustao i odlučio se za "kruh sa 7 kora"? Koje je bilo najdulje putovanje za vrijeme njegovih pomorskih dana te kakve je sve avanture na brodu doživljavao? 

Pričat će se o još puno različitih osobnih i javnih tema pa pogledajte cijelu epizodu u utorak, 23. ožujka u 19 sati na YouTube kanalu “Na kauču by Vedrana Lisica”.
 
 

Komentari