Kraljevica 4. lipanj 2022. Izvor: Grad Kraljevica

Na radost učenika zašarenila se škola na Križišću

Na radost učenika zašarenila se škola na Križišću

Ulaz škole sada krase vesele olovke šarenih boja, knjige koje ne zadaju glavobolje i brojke koje se vole, pokazujući da škola može biti veselo i razigrano mjesto.

Na inicijativu roditelja Područne škole Križišće, a uz suglasnost i potporu matične škole Kraljevica, kao i pomoć sumještana, uređeni su vanjski zidovi objekta i dio okoliša Područne škole Križišće.

Uređenje je započelo skidanjem stare boje s vanjskih zidova i gletanjem zidova, a zatim je na iste nanesena impregnacija i fasadna boja. Potom je, na radost učenika uslijedio najljepši dio posla- oslikavanje ulaza škole, u kojem su i oni dali svoj doprinos. Ulaz škole tako sada krase vesele olovke šarenih boja, knjige koje ne zadaju glavobolje i brojke koje se vole, pokazujući da škola može biti veselo i razigrano mjesto.

Uređena škola veseli ponajviše učenike, ali i mještane Križišća, posebno one koji svoje slobodno vrijeme provode na školskom igralištu i u dječjem parku. A kako vrijeme ne bi prošlo samo u radu već i u ugodnom druženju za sve sudionike pripremljen je kotlić i roštilj.