Kraljevica 13. lipanj 2024. K.V.

Ove subote kreće SUP Experience na Voloskom

Ove subote kreće SUP Experience na Voloskom
Nakon što je ponudu projekta “Opatija - oaza zdravlja i wellnessa” prošle godine obogatila nova aktivnost - SUP Experience, TZG Opatije ove će godine gostima ponuditi više termina s obzirom na lanjski veliki interes.  

Program će se održavati na Voloskom pored vaterpolo igrališta - 15. lipnja, 06. i 13. srpnja, te 03., 10 i 31. kolovoza s početkom u 9 sati. SUP Experience besplatan je za sve polaznike, a tečaju se mogu priključiti sve odrasle osobe, kao i djeca od minimalno 8 godina starosti uz obaveznu pratnju roditelja. 

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, prijava je obavezna najkasnije dan ranije putem telefona 051/271-310 ili e-mail adrese tic@visitopatija.com.

SUP Experience iskustveni je tečaj “supanja” pod vodstvom jedinog licenciranog SUP instruktora u Hrvatskoj - Gorana Smirčića, a organizatori su TZG Opatija te VOP SUP Team. 

Tečaj uključuje osnovni teorijski dio tijekom kojeg će polaznici naučiti kako namjestiti veslo, kako veslati/zaustavljati/okretati SUP te kako stati i popeti se na SUP iz mora, a potom će stečeno znanje moći i pretočiti u praksu te se okušati u ovom zanimljivom sportu. 

Za sve informacije kontakt osoba: Goran Pavlović, goran@visitOpatija.com, 099 226 3229