Kraljevica 21. srpanj 2017.

Pjesma i smijeh u “Primorskoj noći”

Pjesma i smijeh u “Primorskoj noći”
Pjesma i smijeh izmjenjivali su se sinoć u dvosatnom koncertu “Primorska noć”, što su ga na Ljetnoj pozornici u Kraljevici održali Karin Kuljanić i Mario Lipovšek Battifiaca.

Intimna večer na “Ljetnoj pozornici” u Kraljevici, prepuna emocija, humora i domaće pjesme. Tako ukratko možemo opisati “Primorsku noć”, dvosatni koncert, što su ga održali Karin Kuljanić i Mario Lipovšek Battifiaca.

Sjajna glazbena kombinacija ponovno se pokazala kao pun pogodak. Karin i Mario sjajno su se nadopunjavali na pozornici još jednom pokazavši zavidne glasovne, ali i zabavljačke sposobnosti.

Izmjenjivali su se na pozornici, izvodeći svoje, ali i pjesme drugih izvođača, uz glazbenu pratnju za koju su bili zaduženi: Robert Grubišić, Tonči Grabušić i Damjan Grbac. Domaći hitovi nizali su se na opće oduševljenje okupljenih koji su nerijetko i zapjevali s pjevačima. Posebno emotivno Kraljevičani su dočekali svoju “Lanternu”.

U velikom finalu Karin i Mario su, na zahtjev iz publike, zajedno zapjevali “Kartulinu z Kraljevice”, a potom i mikovsku uspješnicu “Prošeći se z manun po Kvarneru”.Mario je u svom stilu između pjesama zabavljao okupljene pa smijeha nije nedostajalo, a Kraljevičane je posebno impresioniralo kad su se na pozornici “pojavili” Alen Vitasović i Josipa Lisac.“Primorska noć” na Ljetnoj pozornici u Kraljevici održana je u sklopu manifestacije “Leto va Kraljevici”.