Kraljevica 1. srpanj 2017.

Zijahova "životna komedija" nasmijala Kraljevičane

Zijahova "životna komedija" nasmijala Kraljevičane
Popularna komedija Zijaha Sokolovića “CABAres, CABArei”, što se održala u sklopu ovogodišnjeg “Leta va Kraljevici”, sinoć je dobro nasmijala Kraljevičane, koji su se unatoč lošem vremenu okupili u Dvorani PraktikUm.

Loše vrijeme “potjeralo” je Zijaha Sokolovića s Ljetne pozornice u dvoranu PraktikUm kraljevičkog Dom kulture i sporta. No, kiša zato nije pokvarila sjajno raspoloženje Kraljevičana koji su uživali u sjajnoj komediji “CABAres, CABArei”. 


Bosanskohercegovački glumac zavidne energije i britkog humora nasmijao je gledatelje autorskim projektom, svojom, kako je naziva, “životnom komedijom”. 

Država, kazalište, život, muško- ženski odnosi, ljubav, brak, seks, starenje… malo pomalo sve je sinoć u Kraljevici, na oduševljenje publike, došlo na red.

Zijah je na kraju dvosatne predstave malo koga ostavio ravnodušnim. Većina je otišla sa smiješkom, mnoge je natjerao na razmišljanje, a poneke i na preispitivanje.


Jedan od najboljih glumaca na našem području sa svojom je bezvremenskom monodramom u Kraljevici gostovao u sklopu manifestacije “Leto va Kraljevici”, koja traje sve do kraja kolovoza.