Ostalo 24. siječanj 2019.

Air Serbia dolazi u Zračnu luku Rijeka

Air Serbia dolazi u Zračnu luku Rijeka
Nakon rekordne 2018. godine, uz već potvrđena 3 nova avioprijevoznika za ljetnu sezonu 2019.- Lufthansu, Voloteu i TUI, potvrđen je i dolazak Air Serbie u Zračnu luku Rijeka.
 
Air Serbia je srpska nacionalna aviokompanija koja leti do ukupno 49 destinacija u Europi i na Mediteranu, a ima i direktne linije za Bliski istok i Sjevernu Ameriku te posredstvom Etihad Airways-a nudi direktne letove do međunarodnih odredišta u Aziji, Australiji i Africi. Na njihovoj mapi destinacija od danas će se naći i Rijeka.


Naime, krenula je prodaja karata za direktnu liniju Rijeka- Beograd, na kojoj će zrakoplovi Air Serbije ATR kapaciteta 66 sjedišta i A319 kapaciteta 144 sjedišta, prometovati svaki utorak i petak u razdoblju od 04.06. do 25.10.2019. Potvrđeno je i da će navedena linija nastaviti prometovati i u zimskom razdoblju, što znači da će tijekom cijele godine postojati direktna zračna veza između Rijeke i Beograda.
 
Uvođenje direktne redovne linije Rijeka-Beograd predstavlja vrlo značajan iskorak za našu regiju, budući da je ista uvedena nakon gotovo 30 godina, kada je u bivšoj državi prometovala čak 2 puta dnevno.

Komentari