Ostalo 13. travanj 2023. K.V.

Kako do krune Miss Hrvatske? - Najprije postani Miss PGŽ

Kako do krune Miss Hrvatske? - Najprije postani Miss PGŽ

Prijaviti se mogu sve zainteresirane djevojke koje su hrvatske državljanke, neudane i bez djece, od 17 do 27 godina

Nova Miss Hrvatske birat će se kroz 20 županija, a svoje mjesto u finalu zaslužit će i Miss dijaspore. Neke od finalistica već se spremaju za finale koje će se održati krajem studenog u Zagrebu.

“Među njima je i prošlogodišnja Miss Primorsko-goranske županije Lana Krnić koja će svoju tijaru predati nasljednici 18.lipnja u Mitan Marini u Novom Vinodolskom kada biramo predstavnicu naše županije na izboru Miss Hrvatske 2024”, ističe vlasnica podlicence Miss Primorsko-goranske županije Iva Bruketa.

Zainteresirane djevojke koje žele sudjelovati na izboru Miss Primorsko-goranske županije, hrvatske državljanke, neudane i bez djece, od 17 do 27 godina mogu ispuniti prijavnicu u linku i javiti se Direkciji Miss Hrvatske do 1. svibnja jer je potraga za najljepšom na Kvarneru upravo krenula.


Rijeka je odnedavno dobila lijepo mjesto za opuštanje i zabavu u samom centru grada pod nazivom AZURA – Lounge | Eat | Club. Upravo će se tu održati casting u potrazi za novom Miss Primorsko-goranske županije. Datum je već odabran, 5.svibnja u 19 sati bit će odabrano dvanaest predstavnica s Kvarnera koje će sudjelovati na izboru Miss PGŽ, a samo će novoizabrana missica predstavljati našu županiju na finalu izbora Miss Hrvatske 2024.