Ostalo 9. lipanj 2022. V.A.

Kanat i štorije osamdesetih u Crikvenici- “Na Palade”

Kanat i štorije osamdesetih u Crikvenici- “Na Palade”
Glazbena poslastica “Na Palade”- najljepša crikvenička uvertira u turističku sezonu 2022.

U petak, 17. lipnja, s početkom u 21 sat, Trg Stjepana Radića u Crikvenici bit će najljepša pozornica na otvorenome koju će dodatno notama obojiti festival “Na Palade- kanat i štorije osamdesetih”. Pjevat će se uspješnice koje rado pamtimo i slušamo dan danas, a predstavit će ih vrhunski interpreti poput Ivane Kindl, Giuliana, dua Denis & Denis, Marija Battifiace, Martine Majerle, Jozefine, Jose Butorca, Mirne Škrgatić, Maura Staraja te gosta iznenađenja. Sve goste će pratiti Infinity band, a poseban značaj festivalu će donijeti voditeljski dvojac- Uršula Tolj i Mario Battifiaca. 


Umjetnički voditelj festivala Robert Grubišić izrazio je svoje zadovoljstvo festivalom: “Nakon kratke stanke Na Palade kreće dalje punim jedrima. Veseli me što smo za ovo izdanje festivala odabrali pjesme jednoga od najplodonosnijih perioda glazbe, stoga će posjetitelji uživati u najpoznatijim domaćim i stranim hitovima osamdesetih godina”. 


“Ovogodišnje, treće izdanje festivala Na Palade- kanat i štorije bit će predivna uvertira u turističku sezonu 2022. Posebno me veseli što će ovaj festival srce našega grada, u petak 17. lipnja, ispuniti glazbom osamdesetih. Osobitu čar, osim pjesme, donijet će i interpretacija autentičnih štorija iz tog vremena našeg poznatog kantautora Nevena Barca. Dođite i zapjevajte s nama”, pozvala je direktorica TZG Crikvenice, Marijana Biondić.


Organizator festivala “Na Palade” je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji su Grad Crikvenica i “Eko- Murvica”. Ulaz je slobodan.