Ostalo 10. lipanj 2021.

Kreće ovogodišnji riječki ljetni šušur

Kreće ovogodišnji riječki ljetni šušur
Ovogodišnjom Fiumankom Rijeka će ovog vikenda zakoračiti u događanjima izuzetno bogato ljeto

I ove godine brojna su događanja, tradicionalna i nova, koja obogaćuju ljetnu sezonu i turističku ponudu gdje se za svakog ponešto može pronaći. Sve kreće s Fiumankom, koja svoj vrhunac ima ove subote održavanjem tradicionalnog 22. izdanja regate, koja počinje točno u podne. Ali Fiumanka su i brojna druga popratna događanja koja se odvijaju cijeli tjedan i promoviraju Rijeku kao nautičku destinaciju.
 
“Posjetite Placu pod zvjezdanim riječkim nebom koja i ove godine od 11. do 13. lipnja predstavlja lokalne umjetnike i male proizvođače rukotvorina, suvenira i kozmetike na Trgu 128. brigade HV- a. Uživajte u ovom bogatom lipanjskom vikendu i ribarskim večerima na Gatu Karoline Riječke, koncertima Borisa Štoka i Jonathana, događanjima povodom Dana sv. Vida i Wine EnoGastro Vip Eventu”, poručuju iz TZG Rijeke.

 
Lipanj je i uvod u izuzetno ljeto koje je pred nama, brojna su i raznovrsna događanja koja nam se spremaju i na kojima svi mogu pronaći nešto za sebe. 

Riječane i njihove goste čekaju: Ljeto na Gradini, Kvarnerski festival vina WineRi, Food Truck Festival Rijeka, Noći riječkih trgova, LEN Europsko juniorsko prvenstvo u skokovima u vodu, Kvarner pliva, Festival Porto Etno, Ljeto na Kantridi, Povijesni spektakl Povratak Frankopana, Pul Kaštela, glazbene večeri na terasi Hotela Continental, Riječke stepenice, FINA svjetski kup u daljinskom plivanju, Festival melodija Istre i Kvarnera- MIK, Festival mitova i legendi Istre i Kvarnera Malik Fest, 5. History film festival, Regata 1000 otoka, Kvarnerski festival mora Fiumare, Međunarodna biciklistička utrka Cro Race i brojna druga događanja, koncerti i izložbe.
 
Sve informacije možete pronaći na mrežnim stranicama Turističke zajednice grada Rijeke

Komentari