Ostalo 27. srpanj 2016.

Kreće sezona na "psećem Zrću” u Crikvenici

Kreće sezona na "psećem Zrću” u Crikvenici
Monty’s Dog Beach and Bar u Crikvenici ovog petka otvara svoja vrata za četveronožne ljubimce i njihove vlasnike željne dobre zabave, sunca, mora te dakako psećeg piva ili čaja. 

Sve je spremno za četveronožno ludilo u lučici Podvorska u Crikvenici. Po mnogima najbolja hrvatska plaža za pse s nadaleko poznatim kafićem, u kojem pivo mogu popiti i ljubimci, ovog će petka dočekati prve goste. 

Zahvaljujući tom jedinstvenom sadržaju plaža, koja je u kratkom roku privukla veliku pažnju hrvatskih, ali i svjetskih medija, i ove će sezone ugostiti brojne četveronošce. 

Upravo su psi glavni gosti Monty’s Dog Beach and Bara u kojem se serviraju pseće pivo, čaj i čips… Iza originalne ideje stoji bračni par Montanari- Knez, inače vlasnici hotela za pse na Križišću. Zahvaljujući njihovoj inovativnosti i ljubavi prema psima vlasnici više ne moraju tražiti zabačene pseće plaže, na kojima popratnih sadržaja u pravilu nema. Sada mogu bezbrižno uživati u suncu i moru, ali i kavi, dok njihov ljubimac uživa u svom piću i grickalicama ili popularnom psećem sladoledu.

Otvorenje sezone u Monty’s Dog Beach and Baru u Crikvenici je ovog petka u 19 sati, a uz pse dobrodošli su i njihovi vlasnici.