Ostalo 5. prosinac 2018.

Kreću Vlakić Djeda Mraza i Adventski autobus

Kreću Vlakić Djeda Mraza i Adventski autobus
Božićno– novogodišnji ugođaj na Korzu i ove godine upotpunit će vlakić Djeda Mraza koji će besplatno voziti užim centrom grada od 5. prosinca 2018. godine do 13. siječnja 2019. godine.

Vlakić će voziti svaki dan od 16 do 19 sati, dok su jutarnji termini od 10 do 13 sati rezervirani za škole i vrtiće. Rezervaciju je moguće napraviti u Turističkom informativnom centru na Korzu.

U periodu od 17. do 23. prosinca vlakić će u poslijepodnevnom terminu voziti sat duže- od 16 do 20 sati, a 24., 25. i 31. prosinca te 1. siječnja vlakić neće voziti.

Vlakić Djeda Mraza je i ove godine poklon Turističke zajednice grada Rijeke, Grada Rijeke i Radio Korza dok tehničku podršku i organizaciju potpisuje Agencija za marketing VJ Primorski

KD Autotrolej ove godine po prvi put se uključilo u bogat adventski program gradova Rijeka i Opatija, i to uključivanjem u promet posebnog autobusa koji će prometovati od centra Rijeke do centra Opatije te od centra Rijeke do Trsatskog kaštela.

Riječ je o Adventskom autobusu, inače katnom autobusu, koji je za ovu priliku odjenuo potpuno novo, prigodno adventsko ruho. Naravno, tu je i prigodna glazba, a sve one koje se odluče za vožnju ovim autobusom očekuje i slatko iznenađenje.

Adventski autobus u promet kreće 6. prosinca te će biti u funkciji do 7. siječnja, a prometovat će sve dane u tjednu po posebnom voznom redu koji je prilagođen potrebama korisnika.

Linija će biti označena posebnom oznakom, i koristiti sva stajališta od Trsata, do Jelačićevog trga i Slatine u Opatiji u polasku i povratku, a korisnici autobus mogu koristiti sukladno važećem cjeniku, znači Opatija je zona 3, a Rijeka zona 1. Cjeloviti vozni red objavljen je na web stranici KD Autotrolej.

Komentari