Ostalo 10. srpanj 2018.

Ljetni party na Trsatskoj gradini

Ljetni party na Trsatskoj gradini
Po uzoru na svjetske dance metropole, u Rijeku po prvi puta stiže party elektronske glazbe na Trsatsku gradinu, originalnog naziva BSH Trsat Castle. 
 
Radi se o dnevnom partyju koji će se održati u subotu 21. srpnja. Počinje u 16 sati, a ideja je da posjetitelji dočekaju zalazak sunca uz zvukove elektronske glazbe. Trsatskom gradinom zavorit će se house, deep house i tech house, a za dobru atmosferu pobrinut će se DJ- evi: PEZNT, Yakka, Tom Bug, Life4funk, Aldo Morro i Pablo Panda.
 
“Osim nabrojanih DJ-eva na Trsatu posjetitelje očekuje vizualni spektakl te mnoštvo popratnih sadržaja. Ulaz na gradinu bit će moguć do 18 sati radi sunset konceptualnih razloga eventa”, rekao je Drago Vukelić iz BSH eventsa. 


Organizatori partyja BSH events već su napravili party revoluciju u Zagrebu i osvojili  nagradu Ambasador za koncept godine. Poznati su po organiziranju partyja na neobičnim lokacijama, poput Medvedgrada, Meštrovićevog paviljona I krova Muzeja moderne i suvremene umjetnosti. 
 
Odabrali su upravu Rijeku, za premijeru novog koncepta pod nazivom Adria Sunset Sessions. Cilj im je početi organizirati dnevne partyje na cijelom Jadranu, a prvi takav održat će se na Trsatskom kaštelu u subotu. 
 
“Zadovoljstvo nam je kao organizatorima Ljeta na gradini ugostiti jedan ovako zanimljiv koncept koji je u skladu s našim nastojanjima da prekrasan prostor Trsatske gradine na različite načine približimo publici”, rekao je Vedran Babić, organizator programa Ljeta na Gradini.
 
Foto: ilustracija

Komentari