Ostalo 9. ožujak 2021.

Pokaži svoje tetovaže i budi dio projekta Still Tattoo

Pokaži svoje tetovaže i budi dio projekta Still Tattoo

Projektom Still Tattoo posjetiteljima se želi približiti tattoo svijet i način života, pričajući osobne priče pojedinaca kroz njihove tetovaže. 

Rijeka Tattoo Expo (RTE) konvencija koja okuplja tattoo umjetnike i poklonike tetoviranja, ove godine slavi deset godina postojanja. Ciklus obilježavanja jubilarne godine započinje projektom Still Tattoo, autorica Mie Mohorić i Nataše Radović, kojim se želi posjetiteljima približiti tattoo svijet i način života, pričajući osobne priče pojedinaca upravo kroz njihove tetovaže. 

Cilj je da okupiti tridesetak aktera koji su voljni pokazati svoje tetovaže posjetiteljima kroz jednodnevan čin u zatvorenom prostoru koji će se održati u Palachu 17. travnja 2021., sa svrhom da se tetoviranje prikaže kao iznimna vrsta umjetnosti kakva i jest.

Sam čin izvedbe izgledat će kao "živa slika" odnosno statična scena s odabranim sudionicima koji će nepokretni i šutljivi biti pažljivo postavljeni na pozornicu i u prostor Palacha, sa što izloženijim tetovažama (bit će potrebno otkriti čim je više moguće tetovirane kože).

Detaljnije informacije i prijavnicu možete pronaći OVDJE