Ostalo 22. svibanj 2019.

Rabuzinovo sunce se vraća na Kvarner

Rabuzinovo sunce se vraća na Kvarner

Nogometaši Rijeke s visokih su 3:1 svladali Dinamo u finalu Hrvatskog nogometnog kupa na pulskom stadionu Aldo Drosina i tako Rabuzinovo sunce vratili na Kvarner.

“Rabuzin, Rabuzin Sunce je napravio, ono riječko je…” orilo se pulskim stadionom Aldo Drosina, gdje su nogometaši Rijeke s visokih 3:1 slavili protiv Dinama u finalu Hrvatskog nogometnog kupa. 


Riječane je u vodstvo, iz gužve u šesnaestercu nakon kornera, doveo Čolak u 13. minuti. Prednost je u 39. udvostručio Halilović, nakon sjajnog prodora i asistencije Kvržića. 


Prednost Rijeke lijepim je pogotkom smanjio Oršić u 63. minuti. No, treba napomenuti kako je do pogotka došlo nakon evidentnog prekršaja Petkovića. Samo devet minuta kasnije, u dvojbenoj situaciji, nakon igranja rukom Escovala sudac Batinić je pokazao na bijelu točku, ali je Sluga fantastičnom reakcijom obranio udarac Olma s bijele točke. 

Konačni rezultat u 84. minuti postavlja raspoloženi riječki kapetan Kvržić, koji predivnim udarcem poentira pokraj nemoćnog Livakovića. 

Važ se vraća na Kvarner!


Foto: HNK Rijeka