Ostalo 13. veljača 2021.

Sve je spremno za virtualno izdanje Riječkog karnevala

Sve je spremno za virtualno izdanje Riječkog karnevala
Pred nama je finale ovogodišnjeg petog godišnjeg doba kojeg svi s nestrpljenjem iščekuju, ali u novom prilagođenom virtualnom izdanju. 

Riječki karneval održava se u nešto drugačijem obliku od onog na koje smo navikli, a prilagođeno epidemiološkim mjerama koje su na snazi.
 
“U želji da održimo ili bolje rečeno obilježimo 38. Međunarodnu karnevalsku povorku Riječkog karnevala 2021. odlučili smo se za, sukladno epidemiološkim mjerama, tzv. Virtualni Riječki karneval 2021. Karnevalske grupe su pripremile brojne maštovite filmove svojih prezentacija i veseli nas da nastavljamo sa tradicijom i da će se i ove godine održati karnevalska povorka u novom prilagođenom obliku kao Virtualni Riječki karneval”, poručuju organizatori.
 

Prijenos Virtualnog Riječkog karnevala, karnevalske grupe sa svojim filmovima i javljanjima uživo iz televizijskog studija možete pratiti i ove godine uživo na Kanalu Ri i YouTube kanalu u nedjelju 14. veljače s početkom u 12 sati.
 
“Budite s nama ispred ekrana, podržite preko 70 karnevalskih grupa koje su pripremile posebne filmove za nedjelju i time nastavljaju tradiciju karnevala u ovom ovogodišnjem posebnom izdanju Virtualnog Riječkog karnevala”, zaključuju organizatori.