Ostalo 12. lipanj 2015.

Maja Spahija nova Miss Hrvatske

Maja Spahija nova Miss Hrvatske
Večer ljepote, šarma i atraktivnih talenata u Crikvenici je okupila najljepše žene Hrvatske. Najljepšom Hrvaticom proglašena je Šibenčanka Maja Spahija, titulu prve pratilje ponijela je Katarina Čavar, a lentom druge pratilje okitila se Ana Bijelić.

Na prepunoj terasi crikveničkog Hotela Omorika uzbuđenja nije nedostajalo. Hrvatska je tražila i dobila djevojku koja će Lijepu našu predstavljati na natjecanju Miss Svijeta, koje će se u prosincu održati u Kini.

Za prestižnu se titulu borilo 11 djevojaka: Anica Vidić, Katarina Čavar, Iva Butorac, Anja Bijelić, Antonija Damjanović, Maja Spahija, Tea Vrcelj, Matja Čičak, Marta Malenica, Elena Jung i Paula Breški.

Na žalost organizatora dvanaesta kandidatkinja Ivana Gudelj je, odlukom organizatora izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije, uoči samog finala povučena iz natjecanja. Razlog je navodno svojevrsni “obračun” Splićana s organizatorima izbora za Miss Hrvatske.

U talent showu najuspješnije su natjecateljice dobile priliku pokazati što znaju i mogu. Najatraktivniji je zasigurno bio nastup Ane Bijelić, čiji je ples oko šipke malo koga u prepunom gledalištu Hotela Omorika ostavio ravnodušnim.

U Crikvenici je nakon prvog kruga u lovu na krunu ostalo šest kandidatkinja: Maja Spahija, Matja Čičak, Elena Jung, Marta Malenica, Katarina Čavar i Anja Bijelić.

Titulom najljepše potom se okitila Maja Spahija, koju je okrunila, do večeras aktualna Miss Hrvatske, Antonija Gogić.

Izbor je vodio Davor Garić, uz pomoć prošlogodišnje Miss Hrvatske Antonije Gogić, a u zabavnom dijelu večeri nastupili su Goran Karan, Emanuel i Ethnotine.