Ostalo 15. srpanj 2020.

Uz natjecateljsku MIK će ove godine imati i revijalnu večer

Uz natjecateljsku MIK će ove godine imati i revijalnu večer
Ovogodišnja je novost “Revijalni koncert MIK- a”, koji će se održati u nedjelju 6. rujna, a na kojem će nastupiti renomirana glazbena imena koja će izvoditi mikovske uspješnice.

U svojoj 56. godini MIK će tradicionalno održavanje festivala sredinom ili krajem lipnja ove godine zamijeniti rujnom te će se održati jedna natjecateljska večer i to u Rijeci 5. rujna. 

Na Trgu Riječke rezolucije publika će uživati u novim skladbama, a svakako je novost što će festivalsku večer izravno prenositi HRT2 pa će tako, osim gledatelja na trgu, MIK vidjeti svi oni koji neće biti u mogućnosti nazočiti festivalskoj večeri u Rijeci.


Posebna je novost “Revijalni koncert MIK- a” koji će se održati u nedjelju 6. rujna, a na kojem će nastupiti renomirana glazbena imena koja će izvoditi mikovske uspješnice koje se rado slušaju i pjevaju te je za vjerovati da će i ova riječka mikovska večer biti ona za pamćenje. Koncert će se održati na istoj lokaciji kao i natjecateljska večer, publici će biti dostupne ulaznice za prvu i drugu večer, ali će se u prodaji naći i poseban paket koji će sadržavati ulaznice za obje večeri.

S obzirom na upute HZJZ, na trgu će biti ograničen broj gledatelja, a obavijest o ulaznicama bit će objavljena uskoro, kao i konačan popis skladbi i izvođača koji će zapjevati na “Festivalu Melodije Istre i Kvarnera 2020”. 

Prema najavama očekuju nas lijepe mikovske večeri, u kojima će na svoje doći svi oni koje vole domaću besedu i koji MIK štuju kao festival koji čuva i baštini tradiciju ovog podneblja.