Bakar 24. svibanj 2024. Izvor: TZG Bakar

Bakar - dobar primjer u kreiranju turističkih proizvoda

Bakar - dobar primjer u kreiranju turističkih proizvoda
Dobar glas daleko se čuje pa će se tako ove nedjelje (26. svibnja) u 18 sati čuti i o uspjesima bakarske lokalne zajednice u kreiranju turističkih sadržaja i destinacijskom brendiranju nekoć industrijske sredine.

U organizaciji Interpret Europe, međunarodnog udruženja za interpretiranje baštine, u navedenom će se terminu održati webinar na kojem će govoriti Sonja Jelušić Marić, direktorica bakarske Turističke zajednice.

Sonja će sudionike upoznati s izazovima i uspjesima ostvarenima u Bakru na ovom planu te istaknuti kako su nastojanja lokalne zajednice prepoznata kako od struke, tako i od gostiju. O tome svjedoči i niz nagrada posljednjih godina (“Zlatna plautilla” za najbolji kulturno-turistički proizvod za projekt Zaigrani Bakar, nacionalna nagrada “Simply the best” za projekt Baštinska škrinjica, projekt “Slijepi bakarski vodonoša” uvršten u katalog dobrih praksi europske inicijative “Cultural Heritage In Action”).

Webinar je otvoren za članove Interpret Europe Croatia, kao i za sve ostale zainteresirane. Prijaviti se možete do 25. svibnja na LINKU. Pristupni link bit će poslan uoči početka događanja.