Uvjeti korištenja

Pravila korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela riprsten.com portala i svih njegovih dijelova i podsiteova Ri Prsten, obrta za usluge (u nastavku samo riprsten.com) automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem riprsten.com portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio riprsten.com portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.
 
Portal riprsten.com

Ri Prsten, obrt za usluge posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja riprsten.com portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje riprsten.com portala ako ne krše uvjete i pravila korištenja.

Portal riprsten.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice.

Portal riprsten.com sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje riprsten.com portala koristite na vlastitu odgovornost. Portal riprsten.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup riprsten.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.
 
Autorska prava

Portal riprsten.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava riprsten.com portala i podložno je tužbi.

Ako smatrate da je riprsten.com povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na vanjske stranice

Portal riprsten.com može sadržavati linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Portal riprsten.com linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.
 
Promjene pravila

Portal riprsten.com zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na riprsten.com portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.