Bakar 14. travanj 2022. Izvor: Grad Bakar

Bakarska “Slatka potraga” uoči Uskrsa oduševila najmlađe

Bakarska “Slatka potraga” uoči Uskrsa oduševila najmlađe
U Slatkoj potrazi za uskršnjim jaja sudjelovalo je mnoštvo vesele dječice iz Bakra i okolnih mjesta. 

Jučerašnji dan bio je kao stvoren za smijeh, igru i zabavu, a prigodno uređen park Banj idealno mjesto za druženje. U organizaciji Grada Bakra, Turističke zajednice Grada Bakra i Društva “Naša djeca” Bakar u parku Banj organizirana je “Slatka potraga” za najmlađe.


Uskršnja jaja došli su tražiti brojni mališani, a najviše ih je razveselila razigrana maskota uskršnjeg zeca. Uz vodstvo teta iz Društva “Naša djeca” Bakar dječica su uspješno odradila potragu za skrivenim jajima, natjecala se u bacanju plastičnih jaja u košare i sudjelovala u slatkoj pitalici. Bilo je puno slatkih odgovora na brojna slatka pitanja iz kojih smo saznali zanimljivosti o našem gradu, ali i pojedinom natjecatelju. Vrijedne ručice sudjelovale su i na radionici izrade prigodnih ukrasa, a oni najmlađi družili su se bojeći i crtajući u za to posebno uređenom kutku. 


Pjesma, smijeh i igra ispunili su park Banj, a sva dječica zasladila su se i okrijepila na za njih posebno pripremljenom “slatkom” stolu. 

Predivno popodne mnogi su iskoristili i za izradu maštovite obiteljske fotografije s uskršnjim zecom i u prigodno ukrašenom gradu Bakru. 


Kako bi se lijepe uspomene i trajno sačuvale, pobrinula se Turistička zajednica pripremivši prigodni natječaj “Lov na uskršnju fotku”, a najljepše fotografije birat će se na Facebook stranici TZG Bakra. Pripremljene su i bogate nagrade za autore čije fotografije do 30. travnja prikupe najveći broj lajkova.