Bakar 4. listopad 2022. Izvor: Grad Bakar

Bakarski mališani posjetili gradonačelnika Klarića

Bakarski mališani posjetili gradonačelnika Klarića
Društvo “Naša djeca” Bakar u tradicionalnom posjetu kod gradonačelnika Tomislava Klarića

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna, članovi Društva Naša djeca” Bakar tradicionalno su posjetili gradonačelnika Grada Bakra Tomislava Klarića. Vesela dječica za svoga su gradonačelnika imala mnoštvo zanimljivih pitanja, poput kako postati gradonačelnik te kakav je osjećaj obnašati tu funkciju. Nadalje, zanimalo ih je i kada će se završiti kanalizacija u Bakru te koji su planovi za grad Bakar. 


Gradonačelnik ih je upoznao sa  svojim poslom te ukratko objasnio što će se sve u narednih nekoliko godina raditi u njihovom gradu: od kanalizacije, uređenja plaže, muzeja ribarstva, postavljanja tunere, izgradnje kompleksa NK Borac te brojnih drugih projekata. 

Male Bakrane je interesiralo i kada će se izgraditi stambene zgrade, završiti radovi na hotelu te hoće li i oni moći koristiti buduću sportsku dvoranu s bazenima na Kukuljanovu. 


Na sva pitanja dobili su detaljne odgovore, a pitali su i za njih najvažnija pitanja poput: jesu li u planu kino i igraonica za djecu te hoće li buduća plaža imati tobogan za u more. Izrazili su i želju za većom ponudom sportskih aktivnosti u gradu Bakru. 

Druženje je proteklo u ugodnom razgovoru uz puno smijeha i zanimljivih priča te uz okrjepu koju je Grad Bakar pripremio za članove i tete DND-a Bakar.