Bakar 28. srpanj 2023. K.V.

"Bakarski susreti" i Giuliano večeras na Krasici

"Bakarski susreti" i Giuliano večeras na Krasici
Posljednji srpanjski vikend "Margaretinog leta" na Hroljevu će biti natjecateljski raspjevan

Tradicionalni Bakarski susreti, bez kojih Leto ne bi bilo ono pravo, ugostit će 7 ekipa umirovljenika i 7 ekipa mladih s područja Grada Bakra te gostujuću ekipu Grobničkih dondolaša. Snage će sudionici odmjeriti na nogometnom igralištu Hroljevo na Krasici. 

Osmišljeno po uzoru na nekadašnje Jadranske susrete događanje je prilika da sve generacije prezentiraju svoju brzinu i spretnost, kroz igru i zabavu. No, dobar provod nije rezerviran samo za natjecatelje već se i publici pruža jedinstvena prilika da bodri svoje predstavnike i nasmije se do suza.


Bakarski susreti kreću od 19 sati, a kako bi se sve proteklo u redu i fair playu pobrinut će se suci i voditelj Frenki Fućak.

Nakon Susreta, u 22 sata, okupljene na Hroljevu čeka još jedna glazbena poslastica, kojih ove godine u bakarsklom kraju ne manjka. Giuliano, jedan od najboljih muških vokala s naših prostora, nastupit će u pratnji splitskog benda “Diktatori”. Kombinacija je to koja se u zadnjih nekoliko godina, na preko stotinjak koncerata, pokazala odličnom. Publika će tako do kasnih noćnih sati uz Giuliana, “Diktatore” i grupu “Point” moći uživati u nekima od najvećih domaćih hitova.

Ulaz je zahvaljujući Gradu Bakru, TZG Bakra i sponzorima “Margaretinog leta” besplatan, a parking će biti osiguran na pomoćnom igralištu.