Bakar 23. lipanj 2021.

Bakrani u Margaretino leto "u društvu" slijepog vodonoše

Bakrani u Margaretino leto "u društvu" slijepog vodonoše
Šetnja kroz povijest, Goran Karan, 4 tenora, Vanna, Ljetno kino, Dječji dan, predstave, šetnje, izložbe, sportski programi… samo su dio Margaretinog leta 2021.  

Bogat program ovogodišnjeg Margaretinog leta, koje će potrajati sve do kraja srpnja, danas su najavili direktorica Turističke zajednice Grada Bakra Sonja Jelušić Marić i bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić, koji je naglasio kako su programi prilagođeni epidemiološkim mjerama.
 
Bakrani će tako već ove subote, 26. lipnja, u Margaretino leto zakoračiti "u društvu" slijepog vodonoše, a iz ovogodišnjeg programa mnogima najdraže ljetne manifestacije izdvojiti svakako treba koncerte Gorana Karana, 4 tenora i Vanne. 

Bakrane i njihove goste razveselit će i ljetno kino te kazališne predstave i izložbe. Za one aktivnije tu su interpretacijske šetnje, utrka “Valica puna Skalica” i Festival sporta “Oživi šumu”, a za najmlađe je organiziran Dječji dan.


“Svake godine se trudimo podignuti ljestvicu i kvalitetu našeg Margaretinog leta, izmisliti nešto novo te pratiti trendove”, poručila je direktorica Turističke zajednice Grada Bakra Sonja Jelušić Marić, zahvalivši sponzorima, na čelu s tvrtkom INA. 

Jedan od ovogodišnjih noviteta je i web stranica margaretinoleto.hr, na kojoj će biti dostupne sve informacije te gdje se Bakrani i njihovi gosti mogu prijaviti za događanja koja ih zanimaju i kupiti ulaznice. 

Detaljni program i satnicu ovogodišnjeg Margaretinog leta možete pogledati OVDJE