Bakar 10. lipanj 2019.

Bogat program ovogodišnjih “Dana Škrljeva”

Bogat program ovogodišnjih “Dana Škrljeva”
Klapska večer, Gulašijada, obilježavanje 70. godina otvorenja Doma kulture Škrljevo, koncerti, priredbe i izložbe samo su dio bogatog programa obilježavanja Dana Škrljeva.

Bogat program obilježavanja ovogodišnjih “Dana Škrljeva” počelo je proteklog tjedna završnim priredbama Područne škole Škrljevo i Dječjeg vrtića Bambi. 

Dječji dan

Sutra (11.06.) na rasporedu su otvorena vrata DVD- a Škrljevo, a u srijedu (12.06.) završna priredba Dječjeg vrtića Škrljevo. Četvrtak (13.06.) rezerviran je koncert udruge Plima, a petak (14.06.) održat će se prvi Dječji dan. Mališani će se posljednjeg dana škole zabavljati uz dvorac na napuhavanje.  

Gulašijada i fešta uz Žažaru

U subotu (15.06.) “Škrljevska žena” organizira tombolu, dok će u subotu (18.06.) završnu priredbu imati Dječji vrtić Pčelice. U srijedu (19.06.) održat će se prodajna izložba radova likovne kolonije “Plase- ključ Jadrana, a u petak (21.06) Gulašijada i fešta uz Žažaru. 

70. godišnjica otvorenja Doma kulture

U četvrtak (27.06.) obilježit će se 70. godišnjica otvorenja Doma kulture Škrljevo, a u petak (28.06) na blagdan Presvetog Srca Isusovog uz misna slavlja održat će se koncert zbora “Trisaigon”. 

Ovogodišnji “Dani Škrljeva” završit će u petak (28.06.) 11. izdanjem susreta Klapa na Škrljevu. “Dane Škrljeva”, koji se održavaju povodom blagdana Presvetog Srca Isusovog, zajedničkim snagama organiziraju Mjesni odbor Škrljevo i brojne škrljevske udruge. 

Detaljan program i satnicu događanja možete pogledati OVDJE

Foto: Creative Media