Bakar 14. prosinac 2023. K.V.

Božićni koncerti u Bakru i na Hreljnu, Advent na Škrljevu

Božićni koncerti u Bakru i na Hreljnu, Advent na Škrljevu
Bogat program “Božića u Bakru 2023” od petka do ponedjeljka donosi za svakoga ponešto

“Božić u Bakru” nastavlja se već sutra, 15. prosinca u 19 sati, Božićnim koncertom "Sklada", koji će u Domu kulture “Matija Mažić” u Bakru ugostiti "Jeku Primorja" i gosta iznenađenja. Istog dana, s početkom u 21 sat, udruga Studio B7 organizira Božićne karaoke, uz kuhano vino, u Domu kulture Praputnjak. 

U subotu, 16. prosinca u 19:30, u Domu kulture na Hreljinu, na rasporedu je Božićni koncert KUD-a Sloga uz ženske klape Hreljin i Kastav, muške klape Kastav i Skalin te Tamaru Brusić.

Božićni vlak kreće s postaje Plase

Božićni vlak ove će nedjelje, 17. prosinca, zbog problema na pruzi, voziti na relaciji Plase - Fužine - Zlobin. Polazak sa željezničke stanice Plase je u 13:50. Na Zlobinu male i velike putnike očekuje prigodan program, uz božićnu predstavu, sajam rukotvorina, oslikavanje lica, kreativni i prigodni foto kutak te Baku Božićnjak i bogatu ugostiteljsku ponudu.

Ponedjeljak, 18. prosinca, donosi Advent na Škrljevu uz program dječjih vrtića i Područne škole, prodajni sajam rukotvorina, kićenje bora, igre te druženje uz kuhano vino i glazbu. Program u Domu kulture Škrljevo počinje u 17 sati.