Bakar 14. studeni 2023. Izvor: Grad Bakar

Božićnice bakarskim umirovljenicima, potrebitima bonovi

Božićnice bakarskim umirovljenicima, potrebitima bonovi
Posvećujući posebnu pažnju najpotrebitijoj skupini građana, povodom nadolazećih blagdana bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić donio je Odluku o isplati božićnice u u iznosu od 50,00 eura umirovljenicima koji primaju mirovinu u ukupnom iznosu do 450 eura mjesečno, neovisno o kojoj vrsti mirovine se radi (obiteljskoj, starosnoj ili invalidskoj) te osobama starijim od 65 godina koji ne ostvaruju pravo na mirovinu. U ukupan iznos mirovinskih primanja ulaze domaća i strana primanja, a pravo na dodjelu božićnice nemaju korisnici mirovina u radnom odnosu ili koji rade s nepunim radnim vremenom.

Spomenimo i kako će, kao i svake godine, Grad Bakar povodom nadolazećih blagdana, potrebitim stanovnicima s područja Grada (osobama s invaliditetom i posebnim potrebama, udomljenoj djeci), poslati prigodne poklon bonove kako bi im uljepšao blagdane. 

Više informacija o isplati božićnica te obrazac za prijavu dostupno je na mrežnim stranicama Grada Bakra dok se obrazac u tiskanom obliku može preuzeti i u prizemlju Gradske uprave