Bakar 11. listopad 2023. Izvor: KK DepoLink Škrljevo

DepoLink Škrljevo u Draženovu domu poraženo od Cibone

DepoLink Škrljevo u Draženovu domu poraženo od Cibone
Košarkaši DepoLink Škrljeva nisu uspjeli doći do pobjede u 3. kolu FavBet Premijer lige izgubivši u KC Dražen Petrović od Cibone 76:58. 

Prvih deset minuta pripali su Ciboni, koja je odigrala sa šest igrača, pazeći da ne naprave osobne pogreške. Na krilima Ivana Perasovića koji je postigao 11 koševa i kapetana Krešimira Radovčića s 9 postignutih koševa,Vukovi su prvu četvrtinu dobili  rezultatom 27:14. Košarkaši DepoLink Škrljeva, kao da su se uplašili mogućnosti da mogu dobiti Cibonu, jer su jedino  Darius Bell i Karlo Uljarević, pokušali parirati domaćinu i postizati koševe.

Početak druge četvrtine u znaku je Cibosa koji u 13' imaju plus 20 pri rezultatu 34:14. No, onda se Zeleni bude pa zahvaljujući Uljareviću, koji je u prvom poluvremenu zabio 12 koševa, prednost Vukova smanjuju na minus 13 u 18', a tada je bilo 41:28. Na veliki odmor Cibona je otišla prednošću 45:30. Kod domaćina Radovčić je postigao 16 koševa.
Nastavak utakmice u znaku je bezidejnosti Zelenih, koji četiri minute nisu postigli koš, a domaćin u 24' s četiri napada u nizu odlazi na plus 23 pri rezultatu 53:30. Ponovno se ukazao Uljarević, koji s osam koševa za redom, od čega dvije trice smanjuje rezultat na 55:38. 

Na malom odmoru, na isteku treće četvrtine Cibona je imala prednost 59:44. Slaba efikasnost igrača DepoLink Škrljeva početkom posljednje četvrtine ponovno, je omogućila komotan nastavak utakmice za košarkaše Cibone, koji u 33' imaju plus 18 (62:44), a dvije minute kasnije i prednost 70:47. Tu je priči bio kraj, jer se gotovo nitko od ekipe nije ozbiljnije pridružio u postizanju koševa Uljareviću, koji je utakmicu završio s 27 postignutih koševa, čime je bio najučinkovitiji pojedinac. Kod Cibone najučinkovitiji je bio Perasović s 25, dok je Radovčić postigao 23 koša.