Bakar 15. prosinac 2022. Klaudio Vrančić

Djeca u Bakru uživala u priči i društvu Djeda Božićnjaka

Djeca u Bakru uživala u priči i društvu Djeda Božićnjaka

Galerija Bakar pretvorena je u božićni kutak u kojem su se mališani fotografirali s Djedom Božićnjakom, dok su u Gradskoj knjižnici uživali u priči i kreativnoj radionici

Božićno ozračje večeras se, na radost najmlađih i njihovih roditelja, širilo Bakrom. U Gradskoj knjižnici božićne je priče mališanima čitala “teta pričalica”- Josipa Lazarević, nakon čega su uživali na kreativnoj radionici. 


Obišao ih je i Djed Božićnjak, koji se nakon toga smjestio u Galeriju Bakar. A za tu je priliku Galerija pretvorena u pravi božićni foto kutak, gdje su se djeca i njihovi roditelji mogli fotografirati s najdražim bradonjom. 


“Božićni foto kutak ukrasile su nam vrijedne djelatnice Grada Bakra, uz pomoć Lesnine i Bauhausa. A svi koji to nisu učinili večeras priliku za fotografiranje s Djedom Božićnjakom imat će i idući četvrtak, od 18 do 20 sati”, rekla je Sonja Jelušić Marić, direktorica TZG Bakra.

Božićni foto kutak u Galeriji Bakar bit će otvoren 16., 17., 21. i 22. prosinca od 17 do 19 sati te 23. prosinca od 10 do 13 sati.