Bakar 1. travanj 2020.

Domaći kruh potrebitima dostavlja Pizzeria “Na Piketu”

Domaći kruh potrebitima dostavlja Pizzeria “Na Piketu”

Pizzeria "Na Piketu” s Hreljina pokrenula je hvalevrijednu akciju pomoći socijalno najugroženijim obiteljima s područja Bakra i Kraljevice, kojima će donirati domaći kruh iz krušne peći. 

Pizzeria "Na Piketu” s Hreljina od sutra ujutro svakog će dana donirati i besplatno dostavljati svježi domaći kruh iz krušne peći socijalno najugroženijim obiteljima s bakarskog i kraljevičkog područja. 

"Znamo kakva je situacija i želimo pomoći onima kojima je to najviše potrebno. Imamo nešto manje posla nego inače jer možemo raditi samo dostavu. Kruh radimo sami u krušnoj peći i to nas ne košta previše. Stoga želimo pomoći onima kojima je to potrebno", poručuje Dino Jagić, vlasnik Šmričanin Dino Jagić vlasnik pizzerije "Na Piketu”.

Svi kojima je pomoć potrebna, kao i oni koji znaju za obitelji kojima bi ovakva pomoć dobro došla, javiti se mogu na telefon 051 545 666.

Pizzeria “Na Piketu”, osim što će na ovaj način pomagati građane Bakra i Kraljevice, stoji na raspolaganju i za dostavu lijekova, namirnica i ostalih potrepština onima kojima je takva pomoć potrebna, a žive na njihovom području.