Bakar 7. srpanj 2023. K.V.

“Filmske ljetne večeri” danas i sutra na Krasici

“Filmske ljetne večeri” danas i sutra na Krasici
Večeras na Hroljevu kratkometražni filmovi iz regije, a sutra “Burning Days”, koji je osvojio prestižne nagrade

Filmofili će ovih dana na Krasici doći na svoje. Naime, udruga Studio B7 i ove godine organizira “Filmske ljetne večeri”, koje će se održati večeras i sutra, s početkom u 20:30 na Hroljevu.


“Za večeras smo pripremili poseban izbor kratkometražnih filmova iz regije koji će publici prikazati talentiranost naših lokalnih filmskih umjetnika. Očekuje nas uzbudljiva paleta priča koje su isprepletene s našim vlastitim iskustvima i kulturom. Najbolji film kojem ćemo dodijeliti nagradu bira naš žiri koji se sastoji od Gracije Filipović, Mare Prpić i Miodraga Vučinića”, ističu organizatori. 


“Sutra, 8. srpnja, prikazujemo film Burning Days, koji je osvojio brojne prestižne nagrade diljem svijeta. Ovaj izvanredan film će vas provesti kroz intenzivno emotivno putovanje, ostavljajući vas očarane izvanrednim glumačkim izvedbama i prekrasnom kinematografijom. Projekcija filma je velikodušna donacija Anite Juke i 4Film iz Zagreba”, najavljuju iz Studija B7. 

Posljednja večer bit će zaključena zabavnim programom, uz glazbu DJ-a. A tijekom oba dana posjetitelji će moći uživati u ugostiteljskoj ponudi.


“Naša želja je podržati naše lokalne proizvođače i istovremeno publici pružiti nevjerojatno iskustvo kroz okuse našeg kraja. Ovo nastavlja biti prva manifestacija bez otpada u regiji, stoga vas pozivamo da podržite održivost i pridružite nam se u ovom velikom koraku prema zaštiti okoliša tako što ćete donijeti svoje posude i čaše koje nakon eventa uzimate sa sobom. Molimo bez jednokratne plastike. Također molimo posjetitelje da ponesu svoje dekice, jastuke ili stolice na kojima će sjediti za vrijeme projekcije filmova”, naglašavaju organizatori.