Bakar 24. studeni 2021. Izvor: Grad Bakar

Grad Bakar i sveti Nikola i ove godine daruju najmlađe

Grad Bakar i sveti Nikola i ove godine daruju najmlađe
“Djeca su naša budućnost, naše bolje sutra”, poručuju iz Grada Bakra, koji će i ove godine, povodom blagdana svetog Nikole, podijeliti prigodne darove djeci. 

S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju ni ove godine neće biti održane prigodne priredbe povodom obilježavanja Svetog Nikole u Bakru. Umjesto tradicionalnog darivanja djece igračkama Grad je, kao i prošle godine, osigurao poklon bonove u iznosu od 200 kuna za svu predškolsku djecu s područja Bakra.

Poklon bon namijenjen je dječjem asortimanu igračaka, a može se, kroz godinu dana, iskoristiti u svim prodajnim mjestima trgovina Müller.


Poklon bonove će podijeliti odgajateljice prema grupama u dječjim vrtićima na području Grada Bakra: u Dječjem vrtiću Bakar na tri lokacije u Bakru, Škrljevu i Hreljinu, Dječjem vrtiću “Pčelice”, Dječjem vrtiću “Bambi” i Obrtu za čuvanje djece “Taša”. 

Roditelji djece koja nisu polaznici dječjih vrtića i obrta za čuvanje, na području Grada Bakra obaviješteni su poštom o načinu preuzimanja poklon bonova. 

Slatke prigodne darove, kao i uvijek, dobiti će djeca polaznici od prvog do četvrtog razreda OŠ Bakar i OŠ “Hreljin”. Slatki paketi za spomenute učenike bit će dostavljeni školama i podijeljeni od strane njihovih učiteljica.

“Sveti Nikola je zaštitnik djece stoga je povodom njegovog blagdana najveća radost vidjeti osmijehe na dječjim licima”, zaključuju iz Grada Bakra, koji je za darove osigurao 100 tisuća kuna.