Bakar 27. travanj 2020.

Gradska knjižnica Bakar s radom počinje u srijedu

Gradska knjižnica Bakar s radom počinje u srijedu

Gradska knjižnica Bakar svoja će vrata otvoriti u srijedu, a korisnici će se, zbog aktualne situacije, morati pridržavati posebnih uputa. 

Ove srijede, 29. travnja, Gradska knjižnica Bakar otvara svoja vrata i radit će prema posebnim uputama nacionalnog Stožera civilne zaštite. 

U knjižnici će u isto vrijeme moći biti najviše dvoje korisnika. Korisnike se moli da na ulazu dezinficiraju ruke te da drže razmak od dva metra, a preporučuje se i korištenje maski i rukavica. Također građane se moli za što kraće zadržavanje jer su usluge knjižnice do daljnjeg svedene isključivo na posudbu i povrat knjiga. Povrat će biti moguće vršiti i u kutije postavljene ispred ulaza u radno vrijeme knjižnice. 

Važno je napomenuti kako će knjige prolaziti proces čišćenja i dezinfekcije pa će se iste ponovno moći posuditi s vremenskim odmakom od 72 sata.

“Zahvaljujemo vam na strpljenju i razumijevanju. Izdržali smo svi zajedno i sada se radujemo vidjeti vas, za početak u novonastalim uvjetima, po skraćenom radnom vremenu”, poručuju iz Gradske knjižnice Bakar.

Radno vrijeme Gradske knjižnice Bakar je ponedjeljak i četvrtak od 15 do 19, a utorak, srijedu i petak od 9 do 13 sati. Subotom knjižnica neće raditi.