Bakar 22. svibanj 2022. Klaudio Vrančić

Hreljani na Lonji proslavili naslov mladih nada Naprijeda

Hreljani na Lonji proslavili naslov mladih nada Naprijeda

Baklje na tribinama, pehar i konfeti u zraku! Mlađi pioniri NK Naprijeda danas su na Lonji vatreno proslavili naslov prvaka 2. lige.

Šlag na slavljeničku tortu danas su na Lonji stavili mlađi pioniri Nogometnog kluba Naprijed, koji su, u posljednjem kolu, s visokih 15:0 svladali vršnjake iz Crikvenice. 


Naprijed je tako sezonu završio na prvom mjestu, s 52 boda, odnosno sedamnaest pobjeda, jednim neriješenim i svega dva poraza. 

Medalje i pehar mladim je nogometašima uručio bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić. I veliko je slavlje na Hreljinu moglo početi. Na tribinama su gorjele baklje, zrakom su letjeli konfeti. 


“Jako sam ponosan na momčad. Bilo je zadovoljstvo trenirati ih. Zajedno smo već niz godina. Ekipa smo na terenu, ali i izvan njega. Primjerice svako smo kolo na Rujevici. Ovo je njihov rezultat iza kojeg je puno truda, volje i energije. Svaka im čast. Danas zasluženo uživaju”, poručio je Mauro Ciani, trener mlađih pionira NK Naprijeda, zahvalivši Gradu Bakru, TZG Bakra i popularnoj “Barutani”.


A “Barutana”, koja je uvijek uz klub, za 100. je godišnjicu Naprijedu poklonila veliki mural. Uz klupske motive zid krasi i razigrani dječak, što je još jedan pokazatelj koliko su mlade nade na Hreljinu važne.