Bakar 22. rujan 2017.

Ispecite najbolju tortu i osvojite nagrade

Ispecite najbolju tortu i osvojite nagrade
Povodom obilježavanja blagdana Sv.Franje Asiškog, sljedeće nedjelje, 01. listopada, u Domu kulture u Kukuljanovu će se održati “Slatkijada”, u sklopu koje će se birati najbolje torte. 
 
Svi koji rade dobre torte sljedeće će nedjelje u Kukuljanovu to imati prilike i dokazati, usput se dobro zabaviti, a možda i osvojiti priznanja i nagrade. 
 
U natjecanju, što će se održati povodom obilježavanja blagdana Sv.Franje Asiškog, mogu sudjelovati pojedinci, udruge, tvrtke… Svaki pojedinac ili ekipa mogu prijaviti jednu tortu, koju će doma pripremati po svom receptu, a organizatori će “pokriti” trošak materijala do 150 kuna. 
 
Tročlani žiri na samom će kraju natjecanja ocjenjivati izgled i okus torte, a najuspješnije čekaju pehari i prigodne nagrade. U Domu kulture u Kukuljanovu torte će se potom narezati i poslužiti posjetiteljima.
 
“Slatkijadu” koja, u Domu kulture u Kukuljanovu, počinje ove nedjelje u 17 sati organiziraju VMO Kukuljanovo i Turističke zajednice Grada Bakra.  
 
Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do 19 sati u ponedjeljak (25.09.) i to na: maja.sepac@gmail.com, cucu.marijana@gmail.com i info@tz-bakar.hr ili na 051/761-111.