Bakar 27. rujan 2019.

KK Adria Oil Škrljevo predstavio roster za novu sezonu

KK Adria Oil Škrljevo predstavio roster za novu sezonu

U novu sezonu Košarkaški klub Adria Oil Škrljevo ovog vikenda protiv Zadra kreće s potpuno novom momčadi i velikim ambicijama.

Košarkaški klub Adria Oil Škrljevo danas je predstavio praktički potpuno novi roster, s kojom momčad Damira Rajkovića ovog vikenda ambiciozno ulazi u sezonu. Među 12 novih imena našlo se pet ponajboljih mladih županijskih igrača te nekoliko iskusnih pojačanja.

Nova lica u svlačionici Škrljevčana su: Dorian Benković, Jordan Riewer, Luka Pandurić, Luka Vucić, Edi Bešić, Filip Bjelanović, Antonio Boban, Ivan Batur, Domagoj Vrkić, Mislav Kolić, Ante Gospić i Dragan Šekelja, a dočekali su ih starosjedioci Josip Barnjak i Dario Cvitković.


“Ove godine išli na drugačiji profil, tražili igrače koji imaju bolje razumijevanje košarkaške igre, mislim da smo to našli, dobili pogotovo na pozicijama tri i četiri. Vratili smo našeg bivšeg igrača Bobana s njim smo dobili tu jednu širinu napadačku što se tiče šuterskog dijela, s Vrkićem, Gospićem dobili smo jednu daleko veću dimenziju pod košem”, rekao je Rajković.

U sezonu Škrljevčani kreću ovog vikenda kada, u 1. kolu HT Premijer lige, gostuju kod Zadra. Letvica je ponovno u domaćem prventvu postavljena visoko- cilj je play off.


“Cijela ekipa se gotovo promijenila, ali mislim da smo spremni za sezonu i da smo odradili dobre pripreme. Imamo prvo kolo dosta teškog protivnika ali mislim da ćemo se lijepo uigrati za drugo kolo protiv Dubrave. Slažu se kockice, ozljeđeni igrači dolaze na sebe i mislim da će to biti u redu”, poručio je Barnjak.

Ambicija košarkašima Škrljeva ne nedostaje niti u Alpe Adria kupu. I to s punim pravom jer Škreljvčani su lani u spomenutom natjecanju došli do finala, u kojem je bolji bio mađarski Egis Kormend.