Bakar 26. studeni 2017.

“Koncert za dušu” razdragao Bakrane

“Koncert za dušu” razdragao Bakrane
U intimnoj atmosferi Domu kulture "Matija Mažić” u Bakru večeras je održan “Koncert za dušu”. Poznata pjevačka imena iz našeg kraja pjevala su za štićenike Doma za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić.
 
Bakarskim Domom kulture “Matija Mažić” odzvanjala je naše, domaće “ča”. “Koncert za dušu”, u organizaciji udruge "La Bamba”, u Bakru je okupio sjajno glazbeno društvo. Na pozornici su se izmjenjivali: Katja Budimčić i Zvonimir Radišić, Lucija Rajnović, Marko Fortunato, Martin Marić, Joso Butorac, Mladen Žmak, Klapa Reful, KUD Fratellanza, Ansambl Kaljina. 
 

“Posebnost večeri je što svaki od izvođača ima svoj mini koncert pjesama za dušu. Prvim Koncertom za dušu lani smo, u rujnu, željeli produžiti sezonu u Bakru. Ove godine koncert smo prebacili u studeni jer smo tako željeli proslavili Andrejnu”, rekla je Danijela Forempoher, predsjednica udruge La Bamba.

Ovogodišnje, drugo, izdanje “Koncerta za dušu” imalo je humanitarni predznak. Naime, iako je ulaz nije naplaćivao, kroz bogatu tombolu i donacije, prikupljala su se sredstva za štićenike Doma za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić u Rijeci i Lovranu.