Bakar 6. studeni 2017.

Mali Bakrani velikog srca

Mali Bakrani velikog srca
Mali manekeni, mlade pjevačice i klaunice, okupili su se jučer u Bakru na “Kids fashion show-u- Najveće srce najmanjem srcu”. Manifestacija humanitarnog karaktera u Domu kulture Matija Mažić dočekala je svoje 2. izdanje.

Crvenim tepihom na samom su početku, na oduševljenje okupljenih gledatelja, prošetali mali bakarski manekeni “Balb fashion team- a”, koji su ponosno pokazali vlastite “kreacije”, ali i zavidnu vještinu snalaženja na modnoj pisti.

Manekeni su pozornicu prepustili talentiranim mladim pjevačicama Emi Ignjić, članici glazbeno- scenske udruge “Ri stars” i Dori Demark iz “Unique music show” benda, nakon kojih su se, s dvije koreografije, predstavili sjajni plesači “Flame-a” te na samom kraju popularne klaunice- Karmelino i Nina.
 
Humanitarni karakter manifestacije

Ulaz je bio besplatan za sve posjetitelje, koji su se organizatorima mogli “odužiti” tako da, sukladno svojim mogućnostima ubace nešto u donatorske kutije postavljene na ulazu. Prikupljena sredstva namijenjena su štićenicima Doma za nezbrinutu djecu “Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu i Rijeci.

“Želimo im oplemeniti život. Voljeli bi da se prikupljena sredstva iskoriste za poduke iz plesa, pjevanja, glazbe ili primjerice kupnju glazbenih instrumenata. Nešto što im je inače nedostižno, a što će ih, nadamo se, veseliti”, naglasila je Danijela Forempoher, predsjednica udruge La Bamba.

Manifestaciju, što se održava u organizaciji udruge La Bamba, a pod pokroviteljstvom Grada Bakra i TZ grada Bakra, je vodila Sanda Radiković.