Bakar 29. siječanj 2023. Klaudio Vrančić

Maškarano Škrljevo do dugo u noć feštalo uz Grupu Ex

Maškarano Škrljevo do dugo u noć feštalo uz Grupu Ex
Maškarani tanci vratili su se u Dom kulture Škrljevo, gdje su Škrljevske maškari sinoć ugostile brojne maškare, a zabavljala ih je Grupa Ex

Maškarano i veselo bilo je na Škrljevu, gdje su se sinoć održali prvi ovosezonski maškarani tanci. Škrljevčanima su se u Domu kulture pridružile maškare iz okolice, među kojima su se našle i grupe Veseli Oldtimeri, Siti i Pijani, Čiket i Pikići, a zabavljala ih je Grupa Ex.


Posebni gosti večeri bili su Meštar Sandi i nova kraljica Riječkog karnevala Maja Babin, a na Škrljevu je, kako i priliči, bila i njena prva pratilja- Laura Božović, kao i njena škrljevska ekipa, koja je na nedavnom izboru za kraljicu osvojila nagradu na “najkarnevalskiji” nastup. 


Spomenuti treba i Dječju redutu, koja je jučer prethodila velikoj maškaranoj fešti. Šarene maškarice su se u popodnevnim satima, također u Domu kulture Škrljevo, zabavljale uz animatore, igre i oslikavanja lica.


Maškare će se u Domu na Škrljevu zabavljati i narednih subota, sve do 18. veljače, a dan kasnije Škrljevske maškari će svoje mjesto tradicionalno predstavljati na Međunarodnoj karnevalskoj povorci u Rijeci. Njih oko 120 stiže s maskom “Vrime gre, a mi smo još tu”.