Bakar 2. veljača 2020.

Maškare se vratile i feštale u Domu kulture na Škrljevu

Maškare se vratile i feštale u Domu kulture na Škrljevu
Prvi ovosezonski maškarani tanci u Dom kulture Škrljevo su privukle brojne zaljubljenike u najluđe godišnje doba. Maškare su se zabavljale uz “Grupu Asi” i bogatu ugostiteljsku ponudu, a tako će na Škrljevu biti i narednih subota.

Maškare su se vratile na Škrljevo. Sjajno raspoloženje obilježilo je prvu ovogodišnju maškaranu subotu u škrljevskom Domu kulture, gdje je okupljene zabavljala “Grupa Asi”.


Organizatori, “Škrljevske maškari” i Ugostiteljski obrt Toro, za goste su pripremili bogatu ugostiteljsku ponudu pa sa Škrljeva kući nitko nije otišao gladan ni žedan. 


Maškarani tanci u Domu kulture na Škrljevu će se nastaviti i narednih subota, sve do 22. veljače. Ulaz je besplatan, a stolove je moguće rezervirati telefonski, na broj 091 927 8775.


Oko 150 Škrljevčana boje svoga kraja i ove će godine braniti na Međunarodnoj karnevalskoj povorci u Rijeci i to s maskom “Taxi", a pod kreatvinim motom- “Si pijani hote s nami”. 


“Škrljevske maškari” sudjelovat će i na Maškaranom autorallyu Pariz- Bakar te Maškaranom Platku, a odazvat će se i hvalevrijednoj akciji- maškaranom darivanju krvi.