Bakar 9. siječanj 2024. K.V.

Maškare u Bakarskom kraju kreću ove subote na Zlobinu

Maškare u Bakarskom kraju kreću ove subote na Zlobinu
Maškarani tanci na Hreljinu, Škrljevu, Kukuljanovu i Zlobinu, dječje redute, “Zvona i kanat za Bakarski kraj”

Maškaranih događanja po pokroviteljstvom Grada Bakra i TZG Bakra narednih tjedana u Bakarskom kraju neće nedostajati, a sve počinje ove subote, 13. siječnja u Domu kulture na Zlobinu, gdje će maškare, od 20 sati, zabavljati “Žažara”. 

Tjedan dana kasnije, u subotu 20. siječnja, na Škrljevu će se zabavljati veliki i mali. U 17 sati u Domu kulture Škrljevo počinje dječja reduta uz animatore, ples, igre i oslikavanje lica, a maškarani tanci uz Impuls su kreću u 21 sat.


Male maškarice zabavljat će se i dan kasnije, u nedjelju 21. siječnja, s početkom u 17 sati, u maloj sali Doma kulture Matija Mažić u Bakru. 

Velika zvončarska smotra “Zvona i kanat za Bakarski kraj” održat će se u subotu 27. siječnja na Kukuljanovu. Okupljanje je od 12 sati ispred Doma kulture, a smotra kreće u 14 sati. Predstavljanje grupa ispred Doma kulture očekuje se oko 18 sati, a zabava će se nastaviti u domu kulture uz Trio Vox od 21 sat.  


Dječja reduta će se na Hreljinu održati u nedjelju 28. siječnja, s početkom u 15 sati, a maškarani tanci će se na Hreljinu održati 3. i 10. veljače s početkom. u 21 sat. Male i velike maškare će se u Domu kulture Hreljin zabavljati uz Impuls. 

Maškarice će se zabavljati i u Domu kulture na Kukuljanovu i to u nedjelju 4. veljače, s početkom u 17 sati.

Krivcima za sve lanjske probleme Bakarski kraj će presuditi u utorak 13. veljače i to u Bakru u 17 sati, na Hreljinu u 19 sati, a na Kukuljanovu i Škrljevu u 20 sati.