Bakar 24. srpanj 2022. Klaudio Vrančić

"More mode"- bakarska šetnica nikada nije izgledala bolje

"More mode"- bakarska šetnica nikada nije izgledala bolje
Novu pontonsku šetnicu do sredine Bakarskog zaljeva sinoć su “ukrasili” atraktivni modeli, koji su predstavili isto takve kreacije sjajnih domaćih dizajnera: Miau Couture, Sally Atelier, Stehlik Design, Peperoncina Design i Katelier

Impresivna bakarska šetnica do sredine zaljeva nikada nije izgledala bolje. Bakrani su je sinoć ukrasili crvenim tepihom i pretvorili u jedinstvenu modnu pistu, po kojoj su prošetali atraktivni modeli u isto takvim kreacijama sjajnih domaćih dizajnera. 


Brojnim su se okupljenima predstavili: Miau Couture s kolekcijom “Summer Romance”, Sally Atelier koji je inspiraciju pronašao u carici Mariji Tereziji, Peperoncina Design i njen “City Summer”, Stehlik Design s kolekcijom “La dolce vita” te Katelier s elegantnim romantičnim kreacijama.


Za make up i frizure na jedinstvenoj reviji zaslužan je Ibeauty studio, a za dobru se atmosferu nakon revije, koju su svojim prisustvom uveličala i poznate Riječane, pobrinuo Glamour House Project. 


“More mode”, koje je dio ovogodišnjeg programa “Margaretinog leta”, zajedničkim su snagama organizirali Turistička zajednica grada Bakra, Grad Bakar i Extravagant, dok je riva sinoć ukrašena uz pomoć “Lesnine” i “Bauhausa”.