Bakar 29. srpanj 2023. K.V.

Multimedijski spektakl večeras na Hreljinskoj gradini 

Multimedijski spektakl večeras na Hreljinskoj gradini 
Gradina na Hreljinu postaje domaćin spektakularnog događaja kroz kojeg će posjetitelji uroniti u potpuno novi svijet

Večeras, 29. srpnja, od 21 sat, gradina na Hreljinu postaje domaćin spektakularnog događaja kroz kojeg će posjetitelji uroniti u potpuno novi svijet i iskusiti jedinstvenu kombinaciju izvedbenih umjetnosti. Sinteza, fuzija i senzacija za sva osjetila, nazvani “Voda- Vatra- San” predstavit će više od 20 talentiranih izvođača u nezaboravnom multimedijskom koncertu.

Koncert kombinira elemente opere, klavira, eksperimentalne elektro glazbe, plesa, zbornog pjevanja i uzbudljivog light showa, a povijesna lokacija poslužit će kao savršena kulisa za jedinstveno iskustvo.


Nastupit će operni pjevač Alexis Marsepoil, talentirana glazbena umjetnica Lady K, KKU Sklad, plesna grupa Flame. Za light show dizajn zaslužan je Filip Koludrović, a sudjeluje i vrhunski mladi kuhar Matija Kanceljak.

“Ovo je prilika za sudjelovanje u jedinstvenom spoju umjetničke kreativnosti i povijesnog okruženja te vas pozivamo da nam se pridružite u događaju koji će prekoračiti granice uobičajenih glazbenih koncerata. Dress code je all white i molimo vas da zbog neravnog terena obujete prikladnu obuću”, poručuju organizatori iz Udruge Studio B7, koji koncert organiziraju u suradnji s gradom Bakrom i TZG Bakra.