Bakar 6. lipanj 2020.

Najljepšu okućnicu bakarskog kraja ima Josipa Crnković

Najljepšu okućnicu bakarskog kraja ima Josipa Crnković
Josipa Crnković sa Škrljeva i Dječji vrtić Fijolica iz Bakra imaju najljepše bakarske okućnice. Rezultati su to virtualnog natječaja u organizaciji Turističke zajednice Grada Bakra. 

U sklopu akcije “Volim Hrvatsku- volim grad Bakar” Turistička zajednica Grada Bakra organizirala je virtualni natječaj za izbor najljepše okućnice, na koji se prijavilo ukupno 12 osoba i 1 gospodarski subjekt. Natječaj je završen, a pobjednici su, s najvećim brojem lajkova, Josipa Crnković iz Škrljeva i Dječji vrtić Fijolica iz Bakra.


Privatna okućnica obitelji Crnković osvojila je prvo mjesto sakupivši čak 477 lajkova. Najljepšu okućnicu nagradit će sponzor natječaja Pevex Kukuljanovo s Pevexovom poklon karticom u vrijednosti od 500 kuna.

Bakarski dječji vrtić, koji je pridružen privatnim okućnicama zbog skromnijeg izdanja natječaja, dobio je 691 lajk, a Turistička zajednica Grada Bakra nagradit će ga s poklon bonom u iznosu od 500 kuna. 


“Na taj način želimo podržati samoinicijativni trud odgajateljica uložen u uređenje vrtićkog dvorišta kojem je cilj da mališani imaju što ljepše i veselije okruženje za igru na otvorenom. U ovim kriznim vremenima važno je, još više no inače, cijeniti svaki pomak nabolje pa se nadamo da je upravo tome pridonio naš ovogodišnji krizni natječaj. Pobjednicima čestitamo, a svim sudionicima našeg online natječaja zahvaljujemo od srca na njihovom doprinosu ljepoti i uređenosti našeg bakarskog kraja”, poručila je Sonja Jelušić Marić, direktorica TZG Bakra.