Bakar 5. ožujak 2024. K.V.

Nova radionica u kulturnom krajoliku vinograda Takala

Nova radionica u kulturnom krajoliku vinograda Takala
Tradicionalna radionica obnove Bakarskih prezida- Takala 2024. ovog će se vikenda, 9. i 10. ožujka, održati sretni 13. puta. Aktivnosti na izuzetno atraktivnoj lokaciji u subotu će se održavati od 9 do 17, a u nedjelju od 9 do 13 sati. 

“Pozivamo Vas da nam se pridružite u radu i naučite ponešto o nematerijalnom kulturnom dobru - tehnici zidanja u suho. Radionica se održava u prekrasnom kulturnom krajoliku vinograda Takala, pa osim druženja i učenja, obećajemo i prekrasan pogled na našu Valu i Kvarner”, poručuje Ivona Miloš iz Udruge Praputnjak-kulturni krajolik.


Prijave za sudjelovanje nisu obavezne ali su poželjne. Zainteresirani se prijaviti mogu preko FB stranice Udruge Praputnjak - kulturni krajolik, putem e-maila kkpk.praputnjak@gmail.com ili telefonski na 0958189627 (Ivona Miloš). 

Organizaciju Radionice potpisuje Udruga Praputnjak - kulturni krajolik u suradnji s Udrugom Dragodid i Poljoprivrednom zadrugom Dolčina Praputnjak. Projekt potpomažu Grad Bakar, Ministarstvo kulture i medija RH i TZ Grada Bakra.