Bakar 28. kolovoz 2017.

Pogledajte najljepše bakarske okućnice i balkone

Pogledajte najljepše bakarske okućnice i balkone
Izabrane su najljepše bakarske okućnice i balkoni, kao i najljepše uređeni okoliš gospodarskog subjekta na području Bakra, a vlasnicima su dodijeljena priznanja i nagrade.   
 
U Gradskoj vijećnici Grada Bakra održana je svečana dodjela priznanja i novčanih nagrada za najljepšu okućnicu, balkon i okoliš gospodarskog subjekta na području Grada Bakra.  
 
Najljepšu okućnicu četveročlana komisija je pronašla na Krasici, a ista je u vlasništvu Miljenke Mišković, drugo mjesto osvojila je okućnica Mirjane Dragičević s Hreljina, a treće Vesne Pešut sa Škrljeva.
 
Prvu nagradu za najljepši balkon osvojila je Branka Zonka iz Bakra, ispred Marije Živko i Adriane Babić s Hreljina, a Crkva Sv. Jurja Hreljin osvojila je nagradu za najljepše uređen okoliš gospodarskog subjekta.
 
Četveročlana komisija, što su je sačinjavali Kristina Vukas iz KD “Dobra”, Nena Gudac iz Grada Bakra, Sonja Jelušić direktorica TZ Grada Bakra i fotograf Miljenko Šegulja, prilikom obilaska ocjenjivala je tri segmenta s ocjenama od 1 do 5 u svakoj kategoriji i to cvjetnost i hortikulturno uređenje, cjelovito uređenje (vanjski izgled, ograda, vrtni ukrasi i sl.) i utjecaj na izgled ulice.