Bakar 30. rujan 2022. Klaudio Vrančić

Pomlađeni Škrljevčani sezonu otvaraju protiv Furnira

Pomlađeni Škrljevčani sezonu otvaraju protiv Furnira
Škrljevčani će ovog vikenda, s novim sponzorom na dresu, protiv Košarkaškog kluba Furnir, zakoračiti u novu sezonu

Nova sezona, nova momčad, novi sponzor. Najkraća je to moguća najava ulaska Košarkaškog kluba DepoLink Škrljevo u novu sezonu HT Premijer lige.  

“Veliko nam je zadovoljstvo i čast što od ove sezone imamo novog sponzora- tvrtku DepoLink, koja je došla na Kukuljanovo i prepoznala nas. Velikih promjena ima i na parketu. Stručni stožer je ostao isti, ali se gradi nova ekipa, od mladih igrača s našeg područja. Složili smo ekipu ambicioznih, mladih ljudi, koji vole košarku, koji žele trenirati i igrati te jedva čekaju početak sezone. Cilj je da budemo stabilna sredina u kojoj će ljudi voljeti doći na tribine, pogledati utakmicu, zabaviti se. Nadamo se dobroj poziciji, cilj je ući u ligu 6”, istaknuo je Vice Sep, predsjednik KK DepoLink Škrljevo.


Škrljevčanima se na ukazanom povjerenju zahvalio član uprave DepoLinka Davor Vučak, a izazovnu su novu sezonu najavili dugogodišnji trener Damir Rajković te igrači- novi kapetan Mario Rajčić i Vigo Bart.

“Pred nama je izuzetno teška sezona. Roster je promijenjen gotovo devedeset posto. Orijentirali smo se na perspektivne mlade igrače. Trebat će im vremena. Mislim da će sezona biti izjednačena i svaka utakmica će biti značajna. Veseli da dečki pokazuju veliku volju za rad što je jako bitno. Sutrašnju utakmicu igramo protiv momčadi koja je zadržala većinu igrača od prošle sezone, pojačali su se i očekuje nas teška i neizvjesna utakmica”, kazao je Rajković.


“Mlada smo ekipa, bit će uspona i padova. Moramo biti strpljivi jer bit će dobrih i loših trenutaka. Sviđa mi se što kroz svaki trening i utakmicu svi daju sve od sebe. Najmanje što možemo obećati navijačima je da ćemo u svaku utakmicu ulaziti maksimalno, što se kaže ostaviti srce na terenu. Svaku utakmicu idemo na pobjedu”, najavio je Rajčić.

“Neiskusni smo, ali iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu, izgledamo sve bolje. Bacat ćemo se na glavu svaku utakmicu. Nadam se da ću i ja osobno iskoristiti svoju priliku i ispuniti očekivanja”, poručio je Bart.


Susret KK DepoLink Škrljevo i KK Furnir na rasporedu je sutra, 1. rujna, s početkom u 19 sati, u Sportskoj dvorani u Mavrincima. A najavljeno je da će utakmicu uživo pratiti i sportski direktor HKS-a Aco Petrović.