Bakar 23. ožujak 2023. K.V.

Projekt “Snažna ja” okuplja djevojke iz bakarskog kraja

Projekt “Snažna ja” okuplja djevojke iz bakarskog kraja
Djevojke u dobi od 16. do 29. godina, s područja Grada Bakra (svih naselja) mogu sudjelovati u projektu “Snažna ja”, kojeg provodi Grad Bakar, a financira zaklada “Hrvatska za djecu”. Cilj projekta je informirati, osvijestiti, educirati i “ojačati” mlade djevojke- srednjoškolke i studentice o važnosti razvijanja svijesti o sebi, svojim vrijednostima, o svojoj slobodi, svojim potencijalima, mogućnosti biranja prijatelja i partnera, mogućnosti iskazivanja mišljenja i vlastitog stava, u najvažnijem razdoblju njihovog života.

Projekt je zamišljen kao provedba aktivnosti kroz koje će se raditi na razvijanju samosvijesti kod mladih žena, podučavanju komunikaciji, razgovoru s partnerom, važnosti iznošenja svojeg stava, ali i načina kako to učiniti da druga strana doista čuje što su htjele reći. Posebnim tehnikama radit će se na tome da mlade djevojke prepoznaju svoj potencijal, prepoznaju i mijenjaju svoja negativna uvjerenja, da zavole sebe i da rade na svom osobnom razvoju. Sve to u cilju razvijanja nove sigurnije generacije koja će svjesno rasti i odabirati svoj vlastiti put prema sreći. Projekt će se provoditi kroz radionice i snimanje kratkog filma u kojem će glavni likovi biti mladi (većinom sudionice projekta). Spomenuti film će biti informativnog i edukativnog karaktera.

Radionice će voditi dr. sc. Morena Mičetić, certificirana Academic Life Coach trenerica (Coach Training EDU, USA), mentorica i motivatorica, doktorica znanosti, uspješna poslovna žena i majka. 

Više o projektu “Snažna ja” možete pronaći OVDJE