Bakar 23. rujan 2022. K.V.

Prvi “Bark&Go” sutra na Kukuljanovu

Prvi “Bark&Go” sutra na Kukuljanovu
Utrka sa psima, hodanje sa psima, interaktivna prezentacija, poligon, edukativne radionice... samo su dio onoga što donosi prvi “Bark&Go”

“Bark&Go” jedinstven je događaj, u organizaciji DogUnit- a, koji će svim entuzijastima za boravak u prirodi te ljubiteljima pasa i dobrog druženja ove subote, 24. rujna, pružiti izvanrednu zabavu i kvalitetnu edukaciju uz vodstvo članova Kluba. 

“Nema ograničenja na dob sudionika i pasminu vašeg psa jer nudimo aktivnosti koje su podijeljene u tri kategorije: hodanje- planinarenje, trčanje i poligon za djecu. Sudjelovanjem na dječjem poligonu moguće je osvojiti nagradu za prva tri mjesta, dok je sudjelovanjem u natjecanju trčanja sa psima moguće je osvojiti nagrade za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji”, najavljuju organizatori.


U aktivnosti hodanje/trčanje sudjeluju sve zainteresirane osobe starije od petnaest godina s vlastitim psima, a u poligonu za djecu sudjelovat će isključivo psi članova Kluba koji su naučeni na rad s djecom u sklopu pravila o sigurnosti. Djeca će proći kratku edukaciju u kojoj će im se objasniti univerzalna pravila ophođenja sa psima i prezentirati vještine za unapređenje međusobne komunikacije. 

Svi zainteresirani moći će sudjelovati u interaktivnoj radionici za pse, u vodstvu licenciranog voditelja tečaja i stručni kadar Hrvatskog kinološkog saveza Nade Zatković Šestak, Dog Campus Principi. Nada će sudionicima školice otkriti trikove kako poboljšati komunikaciju i odnos sa psom i odgovoriti na sva pitanja. 


Prijava na sudjelovanje u radionici je besplatna, sve što je potrebno je prijaviti se na linku za prijavu jer su mjesta ograničena. Gledatelji su dobrodošli i ne moraju se prijaviti. 

Prvo “Bark&Go” održat će se na Strelištu Vojsko, na Kukuljanovu, a više informacija i prijavnicu možete pronaći ovdje.