Bakar 21. travanj 2024. K.V.

Radionica “Obogati se znanjem” s Tonijem Milunom

Radionica “Obogati se znanjem” s Tonijem Milunom
Jedan od najpopularnijih profesora matematike i financijski vloger, Toni Milun, održat će besplatnu radionicu financijske pismenosti 25. travnja  u 8:30 sati u Domu kulture Matija Mažić u Bakru. 

Ova interaktivna edukativna radionica ima sljedeće ciljeve: educirati polaznike osnovama financijske pismenosti, osvijestiti mlade o važnosti svjesnog promišljanja o financijama te podučiti mlade tehnikama razmišljanja i djelovanja koje mogu dovesti do stabilnije financijske situacije i boljeg životnog standarda. 

Radionica je namijenjena srednjoškolcima i studentima budući da u toj dobi počinju s honorarnim poslovima i zarađuju svoje prve novce. Znanje stečeno na radionici moglo bi polaznicima dugoročno utjecati na njihovo poimanje, zarađivanje i upravljanje novcem te im u konačnici osigurati bolju financijsku stabilnost u životu.

Radionicu u potpunosti financira Grad Bakar, stoga je ista besplatna za polaznike. Predviđeno trajanje radionice je 2 sata. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na LINKU, a prednost pri prijavi imaju mladi s područja Grada Bakra.